Hver av oss er original, og huset vårt er et uttrykk for vår individualitet. Ytterdører - en bemerkelsesverdig innslag i hjemmet "business card". Vil du lage inngangsdører til individuelle preferanser, men  aner ikke hvilke alternativer som er tilgjengelige og hvordan det ser?  Bruk www.vinduerogdorer.no.com - dette  dørerdesign program er raskt og enkelt og så kan du lage din egen  design av døren!

PÅLITELIG LÅS er et viktig kriterium for sikkre dører, derfor plasserer vi låser av slike skandinaviske produsenter som ASSA eller ABLOY som oppfyller de høyeste sikkerhetsklasse. Dørlåser blir injisert i dørbladet, noe som gir dørkarmen integritet. Låser med 4 skruer og pakning festes på bunnen av dørbladet. Alle disse løsninger sikrer komfortabel betjening av døren (ved åpnning av døra låsene sprekker ikke) og også holdbar låsdrift. Pålitelige og holdbar dørlåser sikrer langvarig sikkerhet.

NB!

Husk at fargegjengivelsen fra skjermbildet på din maskin kan avvike fra det ferdige resultatet, da fargegjengivelsen vil variere fra skjerm til skjerm.